Хотел Македонија како единствен регистриран капацитет за сместувачка дејност во градот, располага со... #Блиц вести# Хотел Македонија Делчево врз основа на својата регистрирана хотелиерска сместувачка дејност има... #Блиц вести# Ова се спомени вредни за паметење. Секаде каде одите, понесете дел од Македонската традиција и убаво... #Блиц вести# Бескрајно море од хармонија и убавина. За спомените кои траат вечно. #Блиц вести# Ако на Вашата свадба Ви е потребен конфор и впечатливост... Со беспрекорна услуга и најубаво аранжирани... #Блиц вести# Ова се спомени вредни за паметење. Секаде каде одите, понесете дел од Македонската традиција и убаво... #Блиц вести# Така како што личи на вистинска Македонска свадба. Резервирајте го Вашиот термин и посетете не да се... #Блиц вести# Оваа приказна на среќни лица и неизмерна љубов продолжуваме да ја раскажуваме. #Блиц вести# Многу насмеани лица, среќа, веселба, песни, ора и чочеци... Така како што личи на свадбата од соништата... #Блиц вести# Разиграно море од цвеќиња, музика донесена од радост, свеченост родена од светост... Нека Вашата свадба биде... #Блиц вести#

Преведи сајт

Статистика на посети

033983
ДенесДенес23
ВчераВчера72
Оваа неделаОваа недела331
Овој месецОвој месец708
ВкупноВкупно33983
Statistik created: 2018-11-16T05:07:09+02:00
Гости 10

Наша анкета

Дали сте задоволни од квалитетот на нашите услуги?

Резултати
Дали сте задоволни од квалитетот на нашите услуги?

Дали сте задоволни од квалитетот на нашите услуги?
ДА
71  49.7%
ОДЛИЧНО
48  33.6%
НЕ
13  9.1%
НЕМЕМ ОДГОВОР
6  4.2%

Број на гласачи  :  143
Прв глас  :  Понеделник, 09 Октомври 2006 13:01
Последен глас  :  Сабота, 19 Мај 2018 03:14