Печати

Thumbnail image

 

Во рамки на комплексот на Хотел Македонија се наоѓа и Цвеќара ЛАЛЕ.

Цвеќарата Лале нуди најразлични услуги за декорација, на ентериери и екстериери. Во богатото портфолио на услуги  на оваа претпријатие се и следните:


 

  • Професионална декорација со балони и балони со хелиум
  • Декорации по повод секаков вид на свечености, одбележување на настани и секојдневни пригоди,
  • Најразновиден дијапазон на понуда на суво и свежо цвеќе, со кое клиентите би ја облагородиле сопствената околина, во било кој временски период,
  • Понуда на најрепрезентативни сувенири и садови за домаќинството.

И сето тоа по најповолни ценим на еден чекор до сите заинтересирани граѓани.

Понуда за сечиј вкус и задоволство. 

Заеднички да создадеме благопријатен амбиент за нашите клиенти, за нивните семејства, најмили, пријатели, роднини и познаници.

За вашите потреби и удоволување на вашите афинитети за убавото, доверете се кај најдобрите и професионалци. Вкусот на убавината која само вие ја заслужувате.

Контакти:

e-mail: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите  

tel. 00 389 70 354 765

Контактирајте не во секој момент ! Ние постоиме за вас.

IMG_0014_resize IMG_0017_resize IMG_0028_resize

IMG_0020_resize IMG_0021_resize IMG_0025_resize

IMG_0054_resize IMG_0052_resize

IMG_0032_resize IMG_0033_resize IMG_0040_resize

IMG_0041_resize IMG_0043_resize IMG_0045_resize

IMG_0024_resize

IMG_0057_resize