Печати

recepcija1

Нашите оператори на рецепција Ви стојат на располагање нон-стоп, 24 часа во денот, седум денови во неделата.

Дознајте ги најновите информации во врска со нашите услуги, промоции и понуди.

Информирајте се за туристичката понуда која ја нудиме.

Запознајте ги убавините и вистинските вредности на Делчево и поширокиот регион во Пијанец и Малешевијата.

Направете брза резервација, во термини по Ваша мерка.

Ве очекуваме.