Цени на нашите услуги

Печати

За цените на нашите услуги можете да се информирате директно на нашиот телефон 00 389 33 410 288 или преку нашата e-mail адреса Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите .

Можности за плаќање:

  • Со кредитна картичка,
  • Со дебитна картичка,
  • По издадена профактура,
  • За поголеми резервации со фактура,
  • Во готово: во денари и во девизи