Хотел Македонија како единствен регистриран капацитет за сместувачка дејност во градот, располага со... #Блиц вести# Хотел Македонија Делчево врз основа на својата регистрирана хотелиерска сместувачка дејност има... #Блиц вести# Ова се спомени вредни за паметење. Секаде каде одите, понесете дел од Македонската традиција и убаво... #Блиц вести# Бескрајно море од хармонија и убавина. За спомените кои траат вечно. #Блиц вести# Ако на Вашата свадба Ви е потребен конфор и впечатливост... Со беспрекорна услуга и најубаво аранжирани... #Блиц вести# Ова се спомени вредни за паметење. Секаде каде одите, понесете дел од Македонската традиција и убаво... #Блиц вести# Така како што личи на вистинска Македонска свадба. Резервирајте го Вашиот термин и посетете не да се... #Блиц вести# Оваа приказна на среќни лица и неизмерна љубов продолжуваме да ја раскажуваме. #Блиц вести# Многу насмеани лица, среќа, веселба, песни, ора и чочеци... Така како што личи на свадбата од соништата... #Блиц вести# Разиграно море од цвеќиња, музика донесена од радост, свеченост родена од светост... Нека Вашата свадба биде... #Блиц вести#

Преведи сајт

Статистика на посети

055868
ДенесДенес12
ВчераВчера29
Оваа неделаОваа недела106
Овој месецОвој месец230
ВкупноВкупно55868
Statistik created: 2020-04-09T05:06:09+03:00
Гости 6

Наша анкета

Дали сте задоволни од квалитетот на нашите услуги?

Резултати

Ресторан

Видео: Преубави спомени од свадбата на Илчо и Мелани

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

Напишано од Super administrator

Thumbnail image

Ова се спомени вредни за паметење.

Секаде каде одите, понесете дел од Македонската традиција и убаво расположение со себе. Заедно со Хотел-ресторан Македонија, затоа што љубовта за нас е најважна.

 

Место за Вашата совршена свадба:Хотел ресторан Македонија Делчевo

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

Напишано од Super administrator

Thumbnail image

Бескрајно море од хармонија и убавина.

За спомените кои траат вечно.

   

Место за Вашата совршена свадба:Хотел ресторан Македонија Делчевo

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

Напишано од Super administrator

Thumbnail image

Ако на Вашата свадба Ви е потребен конфор и впечатливост...

Со беспрекорна услуга и најубаво аранжирани богати менија...

   

Сеќавања кои траат вечно

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

Напишано од Super administrator

Ова се спомени вредни за паметење. Секаде каде одите, понесете дел од Македонската традиција и убаво расположение со себе.
Заедно со Хотел-ресторан Македонија, затоа што љубовта за нас е најважна.
Традиционално најубавото место за Вашата совршена свадба со генерации...
Бидете и Вие дел од иднина исполнета со среќа, раскош, радост и убавина.
Направете брза резервација, во термини по Ваша мерка.
Ве очекуваме.
#HotelMakedonijaDelcevo
#ХотелМакедонијаДелчево
#Традиција #Среќа #Расположениe

Thumbnail image

Ова се спомени вредни за паметење.

Секаде каде одите, понесете дел од Македонската традиција и убаво расположение со себе.

   

Тапан и зурла во ресторанот на Хотел Македонија

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

Напишано од Super administrator

Thumbnail image

Така како што личи на вистинска Македонска свадба.

Резервирајте го Вашиот термин и посетете не да се договориме.

   

Бесконечна приказна на среќни и насмеани лица

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

Напишано од Super administrator

svadba 01 4

Оваа приказна на среќни лица и неизмерна љубов продолжуваме да ја раскажуваме.

   

Модерен ентериер со најјразлични можности за визуелизација на Вашата совршена свадба

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

Напишано од Super administrator

Thumbnail image

Многу насмеани лица, среќа, веселба, песни, ора и чочеци...

Така како што личи на свадбата од соништата...

   

Страница 1 од 2