Традиција, квалитет, брза услуга и уважување на потребите на нашите клиенти

Печати

SlikiRestoran_0001 SlikiRestoran_0002 SlikiRestoran_0003

Ресторанот во Хотел Македонија располага со капацитет од 500 гости.

Организираме секаков вид на масовни прослави:

  • Свадби,
  • Матурски, 
  • Банкети
  • Секаков вид на други прослави (Вечер на староградска музика во делчево)
  • Конференции, од поголем обем
  • Предавања

Ресторанот располага со сопствен шанк и мини сцена за музички перформанси.

Ресторанот располага со сопствена кујна која одговара на последните светски и домашни стандарди. 

Ресторанот располага со високопрофесионален персонал, кој секогаш стои на располагање на нашите клиенти.

Фоајето на ресторанот се прилагодува и декорира според потребите на нашите потенцијални клиенти, со цел за задоволување на нивните најпрефинети естетски вкусови. Во прекрасен амбиент со живописна фонтана која ке ги облагороди и ке им вдахне вечност на вашите фотографии, за да изгледаат онака кaко што само Вие посакувате.

Контактирајте не, уверете се во нашата квалитетна услуга.

restoran_novi_01 restoran_novi_02 restoran_novi_04

restoran_novi_05 restoran_novi_06 restoran_novi_07 restoran_novi_08

restoran_novi_09 restoran_novi_10 restoran_novi_11 restoran_novi_13

restoran_novi_12 restoran_novi_14 restoran_novi_16 restoran_novi_03

restoran_novi_18 restoran_novi_17 restoran_novi_18 restoran_novi_19

restoran_novi_22 restoran_novi_24 restoran_novi_25

SlikiRestoran_0004 SlikiRestoran_0005 SlikiRestoran_0008 SlikiRestoran_0007

SlikiRestoran_0011 SlikiRestoran_0012 SlikiRestoran_0013 SlikiRestoran_0016

SlikiRestoran_0017 SlikiRestoran_0018 SlikiRestoran_0019 SlikiRestoran_0020

SlikiRestoran_0021 SlikiRestoran_0022 SlikiRestoran_0023