Хотел Македонија како единствен регистриран капацитет за сместувачка дејност во градот, располага со... #Блиц вести# Хотел Македонија Делчево врз основа на својата регистрирана хотелиерска сместувачка дејност има... #Блиц вести# Ова се спомени вредни за паметење. Секаде каде одите, понесете дел од Македонската традиција и убаво... #Блиц вести# Бескрајно море од хармонија и убавина. За спомените кои траат вечно. #Блиц вести# Ако на Вашата свадба Ви е потребен конфор и впечатливост... Со беспрекорна услуга и најубаво аранжирани... #Блиц вести# Ова се спомени вредни за паметење. Секаде каде одите, понесете дел од Македонската традиција и убаво... #Блиц вести# Така како што личи на вистинска Македонска свадба. Резервирајте го Вашиот термин и посетете не да се... #Блиц вести# Оваа приказна на среќни лица и неизмерна љубов продолжуваме да ја раскажуваме. #Блиц вести# Многу насмеани лица, среќа, веселба, песни, ора и чочеци... Така како што личи на свадбата од соништата... #Блиц вести# Разиграно море од цвеќиња, музика донесена од радост, свеченост родена од светост... Нека Вашата свадба биде... #Блиц вести#

Преведи сајт

Статистика на посети

052940
ДенесДенес30
ВчераВчера42
Оваа неделаОваа недела72
Овој месецОвој месец1205
ВкупноВкупно52940
Statistik created: 2020-01-28T20:27:05+02:00
Гости 5

Наша анкета

Дали сте задоволни од квалитетот на нашите услуги?

Резултати

Видео: Ништо без "Ситното"...

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

Thumbnail image

Орото "Копачка" е бисер на Пијанечкиот фолклор.

Од памтивек ова оро било кулминацијата на секој народен собир, на секоја семејна или општонародна прослава.

Ова национално богатство, овој репрезент на Македонската традиција во меѓународни рамки во денешни услови секако најубаво се игра во ресторанот на Хотел Македонија.

Од срце, со високо ниво на гордост и умешност и со одредена доза на нијансираност на неговите стилски фигури и елементи.

Но секогаш се знае и оддалеку се препознава.

А "Ситното" или како што нашиот народ милува да го нарече "За појас" е негов составен и општо прифатен дел. Не поради леснотијата на неговите чекори туку полетноста и способноста да ја покрене атмосферата и расположението.