Хотел Македонија како единствен регистриран капацитет за сместувачка дејност во градот, располага со... #Блиц вести# Хотел Македонија Делчево врз основа на својата регистрирана хотелиерска сместувачка дејност има... #Блиц вести# Ова се спомени вредни за паметење. Секаде каде одите, понесете дел од Македонската традиција и убаво... #Блиц вести# Бескрајно море од хармонија и убавина. За спомените кои траат вечно. #Блиц вести# Ако на Вашата свадба Ви е потребен конфор и впечатливост... Со беспрекорна услуга и најубаво аранжирани... #Блиц вести# Ова се спомени вредни за паметење. Секаде каде одите, понесете дел од Македонската традиција и убаво... #Блиц вести# Така како што личи на вистинска Македонска свадба. Резервирајте го Вашиот термин и посетете не да се... #Блиц вести# Оваа приказна на среќни лица и неизмерна љубов продолжуваме да ја раскажуваме. #Блиц вести# Многу насмеани лица, среќа, веселба, песни, ора и чочеци... Така како што личи на свадбата од соништата... #Блиц вести# Разиграно море од цвеќиња, музика донесена од радост, свеченост родена од светост... Нека Вашата свадба биде... #Блиц вести#

Преведи сајт

Статистика на посети

055868
ДенесДенес12
ВчераВчера29
Оваа неделаОваа недела106
Овој месецОвој месец230
ВкупноВкупно55868
Statistik created: 2020-04-09T05:06:09+03:00
Гости 5

Наша анкета

Дали сте задоволни од квалитетот на нашите услуги?

Резултати

Среќни и долговечни: Кико и Атанаска

Внимание, се отвора во нов прозорец. PDFПечатиЕ-пошта

Thumbnail image

Постојат моменти во животот кога времето застанува за миг...
Сеќавања вредни за радост и среќа за цел живот... Она што ние создаваме е рамка за Вашата совршена семејна слика на радост и среќа.
За моментите кои траат вечно...
Нека се среќни и долговечни, Кристијан и Атанаска.
#HotelMakedonijaDelcevo
#ХотелМакедонијаДелчево
#Традиција #Среќа #Расположение #Ресторан
— воDestination Delcevo